Vacanta Mare nu se mai reunește? Vezi de ce a făcut Mugur Mihăescu scandal cu șefii Intact



Vestea că ”Vacanța Mare” se va reuni într-un nou format realizat de Mugur Mihaescu și Radu Pietreanu i-a entuziasmat pe fanii grupului de comedie, însă un scandal ar putea opri proiectul înainte de a apărea.

Mugur Mihăescu se pare că s-ar fi certat cu șefii Antena 1, unde ar fi urmat să fie difuzată noua emisiune, din cauza faptului că aceștia nu au dorit să realizeze filmările în locațiile scumpe pe care Mihăescu le dorea.

În ciuda faptului că deja au filmat un episod pilot, colaborarea dintre foștii membri ”Vacanța Mare” și trustul Intact s-ar fi încheiat.

Mugur a negociat cateva saptamani contractul cu trustul Intract pentru emisiunea pe care trebuia sa o faca cu Radu Pietreanu. Initial s-au inteles si chiar au batut palma. Ba mai mult, au filmat o emisiune pilot, ceva in genul “Vacanta Mare”. Doar ca aici au intervenit neintelegerile… la proiect. Mugur vrea ca filmarile sa se desfasoare intr-un anumit fel si in anumite locatii… Vrea in locatii scumpe… si are si pretentii financiare mari. Nu s-au inteles, s-au oprit filmarile si probabil Mugur isi va vedea de treaba lui. E un tip cu coloana vertebrala, destept si are motive sa fie plin de el… Dupa cateva discutii a decis sa incheie colaborarea”, au marturisit surse din anturajul actorului pentru WowBiz.ro.

Comentarii Facebook