Vă certați des? VEZI motivul în funcție de zodie

 

Dacă relația scârțaie din cauza certurilor trebuie să vedeți și ce spune zodiacul, conform unica.ro.

 

Berbec

 

Cu berbecul este clar, vă certaţi pentru că el nu vede decât o singură variantă a situaţiei şi, culmea, se întâmplă să fie exact cea pe care o propune el. Cu berbecul nu prea trebuie să intri în dispute, deoarece el are întotdeauna dreptate şi nu faci decât să te enervezi. Cea mai bună abordare cu încăpăţânatul berbec este să zici ca el şi să faci ca tine de câte ori acest lucru este posibil.

 

Taur

 

Nativii din taur sunt mai tăcuţi şi mai răzbunători când vine vorba de certuri din nimic. Dacă ai spus ceva nepotrivit sau i-ai rănit celebrul orgoliu, s-ar putea să ai de furcă. Taurii nu suportă să te iei de ei, sunt sensibili când vine vorba de amorul propriu, deci dacă vrei linişte, încearcă să eviţi să-l critici.

 

Gemeni

 

Gemenii sunt buni comunicatori, dar sunt şi foarte vicleni într-o ceartă. Să nut e mire dacă începi să te cerţi cu el, dar până la mijlocul frazei ai uitat ce voiai să spui. Gemenii au talentul de a-ţi întoarce vorba din gură şi a te face să te simţi vinovată pentru ceva ce nu ai făcut. Evită să-l enervezi, deoarece vei sfârşi nervoasă, cu senzaţia că ai pierdut bătălia şi cu un iubit supărat pe tine.

 

Rac

 

Racii sunt sensibili şi foarte emotivi. Dacă vrei să câştigi teren, s-ar putea ca tonul ridicat să fie de ajuns. Racilor nu le place cearta şi nu degeaba se spune că ei dau primii înapoi. Dacă totuşi vrei ca discuţia să rămână aprinsă şi să câştigi, încearcă să nu-i răneşti sentimentele. Racii iartă foarte greu şi va suferi în tăcere mult după ce tu ai uitat de evenimentul neplăcut.

 

Leu

 

Leii sunt cea mai orgolioasă zodie, deci nu vrei să încerci să contrazici un leu. Nu numai că va lua ofensa personal, dar te va ţine minte pentru mult timp că ai îndrăznit să i te împotriveşti regelui animalelor. Mai bine îi dai dreptate şi aplici linguşeala tipic feminină,d ecât să înfrunţi un leu furios.

 

Fecioară

 

Fecioarele sunt sensibile ca racii, dar mult mai discrete când vine vorba de ceartă. Nu te aştepta să-ţi arunce vorbe grele din prima sau să izbucnească furios, pentru că o fecioară are altfel de atu-uri. Bărbatul fecioară va încerca să te convingă cu argumente că ai pornit de la premize greşite, iar când asta nu merge, va aplica tăcerea apăsătoare ca să te manipuleze.

 

Balanţă

 

Cum balanţele sunt echilibrate, nu prea vei avea parte de ceartă din partea unui astfel de bărbat. Balanţele nu au nevoie de drame şi certuri lacrimogene, sau victorii triumfătoare în faţa ta. Atâta timp cât aveţi parte de armonie, nu ai de ce să îţi faci griji că te va jigni sau că va ţipa la tine.

 

Scorpion

 

Scorpionii sunt pasionali şi folosesc multe cuvinte atunci când se ceartă, indiferent de motiv. Dacă ai apucat să-i intri în raza de atac, s-ar putea să trebuiască să te baricadezi într-o carapace, deoarece scorpionul va lovi cu acul otrăvitor exact unde doare mai tare. Va ţipa şi va trânti lucruri, iar calmul tău aparent s-ar putea să-l enerveze şi mai tare. Cel mai bine este să-l laşi să se descarce înainte să încercă să-l împaci.

 

Săgetător

 

Nativii din săgetător sunt cei mai paşnici oameni. Dacă ai găsit una stfel de bărbat ştii mai bine ca oricine că nu ai de ce să te cerţi cu el. Dacă tu eşti cea care iniţiază o discuţie mai neplăcută, săgetătorul va da înapoi aproape ca unr ac, deoarece nu îi place conflictul şi nu va accepta să se ajungă prea departe. Este foarte atent când îşi alege cuvintele, aşa că nu te aştepta să spună lucruri urâte la nervi.

 

Capricorn

 

Bărbaţii capricorni sunt aproape la fel de încăpăţânaţi ca berbecii şi al fel de îndârjiţi când se înfurie. Dacă alţii preferă să arunce cu obiecte sau să arunce vorbe grele, capricornii vor ţipa cât îi ţin plămânii şi vor ameninţa cu un ton impunător. Lăsând la o parte energia irosită, capricornul adesea se ceartă din alte motive decât cele pe care le invocă. Nu este rău intenţionat şi furia orabă se trage adesea mai degrabă din frustrare sau neputinţă, decât din răutate şi dorinţa de a a avea dreptate.

 

Vărsător

 

Vărsătorii sunt şi ei temperamentali şi nu uită prea repede o jignire sau o greşeală nerecunoscută la timp. Un vărsător poate că nu te va apostrofa pe moment, dacă ai spus ceva care l-a supărat, dar la prima ocazie îţi va scoate ochii negreşit, amintindu-şi fiecare moment şi fiecare cuvânt care l-a deranjat. Deşi o astfel de atitudine poate fi iritantă cel puţin, nu trebuie să cazi în capcană şi să te cerţi parte în parte. De fapt, supărarea este una acumulată şi, de multe ori, nici el nu mai ştie de ce era aşa supărat.

 

Peşti

 

Peştii sunt emotivi şi asta se vede imediat într-o ceartă. Dacă se simte lezat, bărbatul peşti va reacţiona impulsiv, dar îşi va măsura cu grijă cuvintele, astfel încât să nu facă risipă de vorbe. Fiecare lovitură va fi atent plasată şi fiecare cuvânt va lovi acolo unde doare mai tare. Evită certurile mari, deoarece peştii ţin minte mult timp o jignire şi ţin supărarea pentru perioade lungi de timp.

Comentarii Facebook