Vineri 20 Septembrie

UNTOLD scoate încă 10.000 de abonamente la vânzare, după anunțul concertului lui Robbie Williams: Interesul publicului a fost foarte mare!


Organizatorii UNTOLD anunță că vor suplimenta cu încă 5.000 numărul abonamentelor puse la vânzare, datorită interesului foarte mare arătat de public față de concertul lui Robbie Williams.

Vă anunțăm că interesul publicului din România pentru concertul lui Robbie Williams de la UNTOLD a fost unul mare ! Deși organizatorii au anunțat că se vor pune în vânzare doar 5000 de abonamente, peste 7000 de oameni atât din țară cât și din străinătate și-au achiziționat un abonament pentru ediția aniversară din acest an.”, anunță organizatorii UNTOLD.

Astfel, astăzi, 6 iunie, vor fi puse în vânzare 10.000 de abonamente disponibile pentru UNTOLD 2019, la prețul de 159 de euro plus taxe. 

Acestea pot fi achiziționate atât de pe untold.com, dar și de la resaleri autorizați care pot fi consultați pe site-ul festivalului. 

Începând de marți, 11 iunie, vor fi puse în vânzare și biletele de 1 zi. Până în prezent, pentru ediția din acest an s-au vândut 67.000 de abonamente.

aFestivalul UNTOLD, ediția 2019 va avea loc în perioada 1-4 august, în Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook