Unde mergi diseara in club, la Andy Fletcher de la Depeche Mode sau Parazitii? Vezi si alte evenimente


Cluburile clujene pregatesc in aceasta seara petreceri pentru toti si pentru toate gusturile.

Una dintre marile prezente din aceasta seara este Andy Fletcher de la Depeche Mode, care va veni in calitate de DJ la Student Parade din Clubul Midi. Pretul unui tichet de intrare este de 30 de ron pana la ora 12.00 noaptea, iar dupa aceasta ora pretul va fi de 50 de lei.

Concertul celor de la Parazitii va fi in clubul Obsession care va incepe la ora 23.00, iar pretul unui bilet de intrare va fi de 15 lei.

Clubul Vertigo organizeaza "Fabulous fridays" incepand cu ora 23.00, in club Zaza va fi "Karaoke & retro party", de asemenea puteti opta pentru un hip-hop party in clubul Billionaire's, unde persoana care va avea cea mai interesanta vestimentatie hip-hop va fi premiata cu o sampanie. In Euphoria va fi "Neuro Damage Fest" unde tichetul de intrare va fi de 10 lei.

Alte concerte care vor fi organizate diseara in cluburi vor fi sustinute de catre trupele ZOB in Flying Circus Pup, De la Funk si Toth Kati vor canta in clubul Phenomeno, pretul de intrare fiind 10 lei, trupa Tapinarii, in clubul Irish Music Pub, biletul fiind 15 lei. In Boiler Club va veni DJ Palotai, eveniment la care intrarea va fi 10 lei inainte de ora 23.23 de minute, iar dupa aceea va ajunge la 15 lei.

articol de Vasile Ielciu

Comentarii Facebook