Una dintre cele mai dorite femei din România participă la ”Burlăcița”. Vezi despre cine este vorba



Un nou sezon al emisiunii ”Burlăcița” va începe în curând, iar protagonista show-ului este una dintre cele mai dorite femei din România.

Andreea Mantea va participa la cel de-al doilea sezon al emisiunii făcută celebră în România de către Cătălin Botezatu. Câteva sute de bărbați s-au înscris în concurs, însă doar 20 vor avea ocazia de a o cunoaște personal pe brunetă.

 



După ce şi-a încercat norocul în dragoste de mai multe ori, Andreea a decis să pornească în aventura vieţii ei şi să îşi caute jumătatea în show-ul Antenei 1: “Nu văd această provocare ca pe un nou proiect, ci ca pe o foarte frumoasă şi interesantă experienţă. Îţi trebuie ceva curaj ca să te poţi implica într-o astfel de provocare şi deja, recunosc, sunt copleşită de emoţii. Este ceva nou, ceva nebunesc, dar în acelaşi timp chiar cred că poate am şansa să îmi găsesc alesul. Sper din tot sufletul ca telespectatorii să îmi fie alături şi să mă ajute să fac alegerea cea mai bună”, a spus fosta prezentatoare TV, potrivit Antena 1.

Întrebată ce aşteptări are de la concurenţi, Andreea a mărturisit: „Îmi doresc ca băieţii să fie sinceri şi să îşi dorească să facă din această provocare, experienţa vieţii lor.”

Comentarii Facebook