Un fost consilier în Guvernul României oferă 10.000 de euro oricui îi poate confirma că Elon Musk a fost la Bran în weekend


Un afacerist român, fost consilier în Guvernul României, vrea să ofere o recompensă de 10.000 de euro oricui îi poate confirma că miliardarul Elon Musk a fost la Bran în acest weekend. Fostul consilier spune că lumea a „înnebunit”, iar informațiile potrivit cărora Elon Musk ar fi fost la Bran sunt o „poveste”.

Potrivit unei postări pe care a făcut-o pe TikTok, Sorin Constantinescu, afacerist și fost consilier în Guvernul României, Elon Musk nu a venit în România. Mai mult decât atât, fostul consilier guvernamental afirmă că oferă o recompensă de 10.000 de euro dacă oricine îi poate confirma că afaceristul a fost la Bran.

Au înnebunit TikTok-ul, internetul, televiziunile, ziarele cu povestea cu Elon Musk, care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi. Cash", a spus Sorin Constantinescu, conform bizbrașov.

Lista de invitaţi, care potrivit informaţiilor apărute în presă, ar fi conţinut iniţial cam 200 de persoane importante, inclusiv Elon Musk şi Angelina Jolie. Cei doi nu au fost văzuți, însă, nicăieri. Şi conform celor mai noi informaţii, la petrecere ar fi participat doar vreo 140 de persoane. Acum, iată-i pe câţiva dintre cei mai de seamă invitaţi, pe care i-am văzut la petrecerea la Castelul Bran: Peter Thiel, fondatorul PayPal, avere 7 miliarde dolari, Matt Danzeisen, soţul lui Peter Thiel, Sergey Brin, fondatorul Google.

Comentarii Facebook