Vineri 27 Ianuarie

Un clujean ”donează” un vas WC folosit și vai de el. Reacțiile sunt fantastice - FOTO


Un clujean inocent a publicat un anunț pe un grup de donații, care a stărnit un val de comentarii. 

Donez urgent  vas WC ce poate fi folosit pe timpul renovarilor sau finisărilor. Ofer transport în Cluj”, a scris clujeanul, iar oamenii s-au simțit jigniți. 

Reacțiile au fost virulente, iar explicațiile celui care donează vasul de WC nu s-au lăsat așteptate. 

”Du-l, mă, la gunoi!”, ”Să ți-l bagi în c.r”, ”Pune-l pe casa scării poate vrea sa se "ca.e" careva și nu are unde”, ”Îi e scârbă să ducă jos și prin donare vrea să angajeze un om sa îl ducă”, au scris clujenii.

Nu inteleg comentariile voastre si de ce va bagati in seama daca nu aduceti nimic constructiv la discutie. acest WC l-am luat si eu prin donatie de la cineva si a fost f util pe timpul renovarilor. WC-ul e prafuit si urme de banda dar se poate folosi. Am mentionat ca ofer transport deci nu e vorba de lene sau alte cele. celor care mai comenteaza pe langa subiect le voi da report”, a mai spus cel care a postat anunțul. 

Mai întâi curăță-l, apoi oferă-l spre donație. Nu știu dacă ai fost educat în orfelinat sau de către părinți, dar modul tău de a percepe este dezastruos”, i-a mai transmis un clujean, care nu s-a temut că va fi ”raportat”.

Comentarii Facebook