Un celebru ”cuplu” din showbiz-ul românesc și-a spus adio


Prieteni de-o viață și colegi de breaslă, doi dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, Mircea Badea și Oreste, se pare că și-au spus adio.

Azi, un prieten cu care am trait o viata a ales sa se sinucida din lumea mea, basindu-se cu stropi. A facut-o emanand niste blestematii si niste ticalosii cu duhoare pestilentiala care m-a doborat. O sa ma ridic. Nici delirul mistic inept, de tip prostovan, tip Becali, nici eventualele inspiratii de sorginte dacica nu pot justifica monstruozitatea destului imund. Asadar, oricat ma voi mai tavali in chinuri, daca ai ales sa te sinucizi injunghiindu-ma, pentru mine esti mort. Nu voi tine slujba. Nici doliu!”, a scris Mircea Badea pe contul lui de Facebook.


Nici Oreste nu a rămas indiferent la cele scrise de către Mircea Badea și i-a adresat o replică.

„Imi iubesc prietenii si o voi face toata viata, dar cand se intorc impotriva tarii si a neamului, din care si ei fac parte, atunci, cu cea mai mare tristete in suflet, ma intorc si eu cu fata de la ei. In speranta ca vom intelege cu totii ca degeaba cucerim lumea daca ne pierdem sufletul, le spun bunilor mei prieteni: ramaneti cu Bine (le), nu va vindeti constiinta si roditi frumos. Cu ori ce pret si ori ce risc, nu va parasiti Bucuria. Am citit in ochii vostri teama si frustrarea ca s-ar putea sa pierdeti toate comorile de pe pamant. Asta e bine, poate incepeti sa le faceti in CER. Doamne ajuta, va iubesc si va astept! Fie ca Neamul sa ne ierte pe toti! Caci Dumnezeu, din aceasta clipa se afla doar cu cei curati la suflet, smeriti si blanzi! Pace voua, pace tuturor!”, a scris Oreste.

Comentarii Facebook