Miercuri 5 Octombrie

Un bărbat nu a mai făcut baie de 20 de ani și susține că este perfect sănătos: „am început să meditez”


Un indian susține că nu a mai făcut baie de mai bine de 22 de ani. Dharamdev Ram locuiește în satul Baikunthpur din districtul Gopalganj și a jurat că nu va mai face baie până în ziua în care abuzurile împotriva femeilor, disputele funciare și uciderea animalelor nevinovate vor înceta definitiv.

În vârstă de 40 de ani, Dharamdev a făcut ultima baie în urmă cu 22 de ani. În această perioadă, viața lui a cunoscut multe suișuri și coborâșuri, dar și-a păstrat promisiunea. Nu a lăsat nicio picătură de apă să-i atingă trupul, nici măcar după moartea fiului și a soției sale. Ba mai mult, bărbatul se laudă că este perfect sănătos, potrivit publicației locale News18.com.

În 1975 lucram într-o fabrică din Jagdal, Bengal, și m-am căsătorit în 1978. Duceam o viață absolut normală, dar zece ani mai târziu mi-am dat seama brusc că disputele legate de pământ, uciderea animalelor și abuzurile împotriva femeilor au început să devină tot mai numeroase. Așa că, în căutarea unui răspuns, am devenit discipolul unui guru care m-a inspirat să urmez calea devotamentului și am început să meditez”.

Bărbatul a demisionat de la locul de muncă, dar la presiunea familiei, s-a întors la fabrică. Când directorul companiei a aflat de decizia sa de a renunța la mese și la băi, l-a concediat. Soția lui Dharamdev a murit în 2003 și, chiar și atunci a refuzat să facă baie. Localnicii au confirmat pentru presa din India declarațiile bărbatului.

el.jpeg

Comentarii Facebook