Umbrele agățate pe sârmă în Piața Unirii! Centrul orașului e ca o sufragerie la Colours of Cluj - FOTO

 

Piața Unirii a fost amenajată ca u sufragerie uriașă de organizatorii Festivalului Colours of Cluj.

 

Clujenii pot lua ceaiul de la ora 5 sau pot vizita instalațiile expuse de artiști. Într-un colț al pieței au fost agățate pe sârmă umbrele foarte frumos colorate. 

 

Bre. este un proiect umbrelă care are ca scop principal susținerea și promovarea artei și culturii românești și, de asemenea, readucerea în contemporaneitate a tradițiilor și obiceiurilor specifice plaiului mioritic, sub toate formele de exprimare și reprezentare ale acestora. Ilustrațiile, produsele variate, evenimentele și workshop-urile creative sunt câteva dintre modalitățile prin care Bre. intenționează să readucă "frumosul românesc" în conștiința publică”, precizează organizatorii.

 

De asemenea, poate fi văzută și o bicicletă specială. ”REBORN bicycles este un atelier de creatie care a luat ființă din pasiunea pentru biciclete si din dorinta de a le readuce la viata pe cele vechi, cele care ascund o poveste si care prin noul design pot inspira alte povesti. O bicicletă plina de culoare prinde viaţă la Colours of Cluj şi vă  aşteaptă să îi re-creaţi povestea”.

 

Vezi AICI programul festivalului.

 

Foto: Colours of Cluj

Comentarii Facebook