Udrea vrea sa fie cea mai puternica din politica, nu doar cea mai sexy! Ea a marturisit ca nu mai are timp de cumparaturi - VIDEO


Elena Udrea s-a saturat sa fie cea mai sexy femeie din politica si acum si-ar dori sa fie cea mai puternica. Blonda de la Ministerul Dezvoltarii s-a plans ca nu isi vede capul de treaba si nu mai are timp ce shopping.

Elena Udrea a fost aleasa de publicatia Libertatea, in urma unui sondaj in randul cititorilor, drept cea mai sexy femeie din politica. Frumoasa blonda a strans 56% din voturi.

Prezenta la Cluj la semnarea unui contract de finantare europeana, Udrea a spus ca se mentine frumoasa muncind si semnand contracte. "Nu am timp (n. red. de sala), dar recomanda tuturor sa mearga la sala si sa faca sport. Cred ca cel mai bun mod de a te mentine in forma este sa muncesti", a declarat Udrea.

Ea a spus ca asteapta acum alte topuri si ca nu i-ar displacea sa catige si titlul de cea mai puternica femeie din politica. "Sunt multe femei in politica si cred ca vor fi din ce in ce mai multe. Si asta arata ca am depasit unele  reticente", a mai spus Udrea.

Ministrul Dezvoltarii Regionale a afirmat cu regret ca la cumparaturi a renuntat nu din cauza crizei, ci "pentru ca nu am am timp sa ma handesc la ele".

Comentarii Facebook