UB 40 a cântat la Cluj pentru 10.000 de oameni. Spectatorii au avut păreri împărțite - FOTO

 

Concertul UB 40 de sâmbătă seara, de pe Cluj Arena, a adunat în public 10.000 de spectatori. Au fost prezenți mult mai puțini oameni decât la Deep Purple, iar piesele cântate i-au nemulțumit pe unii.

 

Spectacolul a început la ora stabilită, dar piesele de ”greutate”, ”Kingston town” și ”Red, red wine”, au fost cântate numai la final. ”În primele 40 de minute ale concertului n-am prea știut piesele pe care le-au cântat. Au fost unele probleme cu sunetul. Nu s-a auzit bine în tribună. Nu pot să spun că a fost un eșec, dar a fost un concert mai slab. Am văzut oameni care au plecat după primele 20 de minute”, ne-a spus Ilinca. 

 

Stadionul a părut gol. Pentru acest concert era de ajuns platoul de la Sala Sporturilor. Un concert pe un stadion trebuie să adune de la 20.000 de oameni în sus, altfel imaginea nu este una plăcută”, a precizat și Mihai, un alt spectator.

 

Alți tineri s-au distrat și au dansat, atmosfera de pe teren a fost mult mai romantică, foarte multe cupluri dansând languros pe melodiile lente. ”Am venit aici ca să ne distrăm și este chiar foarte frumos. Dansăm și noi și o fac și alții. Este chiar mai bine că este mai puțină lume. E o seară reușită”, a spus și Sorin.

 

După ce au cântat hiturile cunoscute de toată lumea, cei de la UB 40 au vrut să se retragă, dar spectatorii i-au chemat pe scenă și concertul s-a terminat cu piesa ”Cn.t help Falling in Love”, plus câteva piese de pe noul album. 

 

Un plus față de cei de la Deep Purple a fost comunicarea cu publicul. Solistul a salutat orașul și pe clujeni.


 

Comentarii Facebook