Tudor Giurgiu: TIFF 2010 se va vedea la Euronews


Presedintele TIFF 2010, Tudor Giurgiu, a anuntat ca in acest an Festivalul International de Film Transilvania va fi "vazut" si la Euronews, dar si online.

Giurgiu crede ca festivalul va creste in valoare si va atrage si mai mult public. "Pentru prima data festivalul se va vedea pe Euronews si nu numai acolo, ci si online, am facut un alt parteneriat cu un site si practic o parte din competitia festivalului va putea fi urmarita online", a anuntat Tudor Giurgiu.

Presedintele TIFF sustine ca filmele "Aurora" si "Marti, dupa Craciun" sunt solide si vor si pe placul publicului de la Festivalul International de Film Transilvania, care va incepe in 28 mai.

"Cred ca sunt doua filme bune, solide, care probabil consacra reputatia filmului romanesc din ultimii ani. in fiecare an la Cannes se intâmpla ceva, acum nu trebuie sa ne imaginam ca daca un film nu ia premiu ii scade din valoare sau cinema-ul romanesc e mai putin prezent", a mai declarat Tudor Giurgiu.
 
TIFF 2010 va avea in acest an un buget de 850.000 de euro, iar cinefilii vor putea viziona la Cluj 240 de filme din 47 de tari.

Comentarii Facebook