Miercuri 24 Aprilie

Trupa Akcent, "Fashion Day" si cadouri pentru femei la Iulius Mall Cluj


Trupa Akcent va concerta la Iulius Mall Cluj in 8 martie, de Ziua Femeii.
 
"Prima saptamana din luna martie aduce in Iulius Mall premii consistente clientilor fideli, pachete de rasfat si un concert Akcent! Cel mai iubit mall din Transilvania recompenseaza doamnele si domnisoarele cu una din cele 8 sesiuni de cumparaturi, fiecare in valoare de 1.000 lei. Desigur, si domnii pot participa - pana pe 8 martie - la tragerile la sorti si pot castiga pentru doamna din viata lor sesiunile de shopping sau alte daruri.

La cumparaturi de minimum 100 lei, Iulius Mall ofera zilnic la tombola pentru rasfat: un abonament V.I.P. la World Class, o sedinta de infrumusetare V.I.P. la Gett's Color Bar si 100 de premii instant!

Surprizele care vizeaza mai ales reprezentantele sexului frumos continua joi, 8 martie 2012, de la ora 15, cu daruri frumos colorate si inmiresmate de la floraria Magnolia si sesiuni gratuite de make-up si hairstyling Gett's Color Bar pentru ca trebuie sa fii "Printesa de ziua ta!". La "Spring Fashion Show", tendintele primaverii de la Motivi, Lany's, Little Big, NICHI by Cristina Nichita, Only for you, Il Passo, Seroussi si Skiny vor defila pe catwalk, la parterul Iulius Mall", precizeaza Gabriela Dobos, PR  Officer Iulius Mall.

Seara de 8 martie se va incheia cu un concert Akcent.

Comentarii Facebook