Trei festivaluri din Cluj, nominalizate la European Festival Awards! Vezi cum le poți vota


Trei festialuri clujene au fost nominalizate în acest an la European Festival Awards, iar fanii mai au la dispoziție până la finalul acestei luni pentru a le vota.

Astfel, UNTOLD; Electric Castle și Jazz in The Park au fost nominalizate la principalele trei categorii ale European Festival Awards.

UNTOLD a fost nominalizat în categoria ”Beste Major Festival”, Electric Castle în categoria ”Best Medium-Sized Festival”, în timp ce ”Jazz in the Park” se luptă în categoria ”Best Small Festival”.

Good news! Am fost nominalizați ca Best Small Festival la European Festival Awards. Ain't that amazing? Cu ajutorul tău putem ajunge în semifinală, so start voting right now! Deadline: 30 noiembrie.

P.S.: Le ținem pumnii cu ocazia asta și celor de la Electric Castle (Best Medium Sized Festival) și UNTOLD (Best Major Festival)”, au transmit cei de la Jazz in The Park.

În afară de festivalurile clujene, mai sunt nominalizate ”NEVERSEA”, care se luptă în aceeași categorie cu UNTOLD, dar și Summer Well, care a fost încadrat în categoria ”Best Medium-Sized Festival”.

Pentru a vota, intrați AICI. Voturile pot fi exprimate până în data de 30 noiembrie.

Comentarii Facebook