Trădare între proprietarii brandului ”Festivalul Peninsula”. Cât de REALĂ este plecarea Peninsula de la Cluj?

 

Directorul Festivalului Peninsula, Laszlo Bodor, a declarat pentru Știri de Cluj că Festivalul nu va pleca de la Cluj, unde există un parteneriat semnat cu Primăria Cluj-Napoca pentru următorii 2 ani.

 

Noi nu ne vom muta. Noi organizăm acest festival de 10 - 11 ani și nu am negociat cu nimeni de la Consiliul Județean Mureș pentru a organiza ediția 2014 acolo. Voi demara o anchetă pentru a vedea cine a negociat și ce a promis, pentru că nu a vorbit cu noi”, a spus Laszlo Bodor.

 

Sursele Știri de Cluj au precizat că președintele Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre, a negociat cu una dintre cele patru persoane care deține brandul ”Festivalul Peninsula”. Laszlo Bodor a fost întrebat dacă crede că este vorba despre o trădare: ”Nu pot să spun încă mai multe, dar dacă cineva a discutat fără ca noi să știm sunt unele probleme. Brandul Peninsula este deținut de patru persoane, iar festivalul este organizat pe o societate comercială. Voi consulta un jurist să vedem dacă unul dintre cei care dețin brandul poate muta festivalul fără acordul celorlalți. Voi merge apoi la Mureș și voi discuta cu cei care deșin brandul pentru a vedea ce s-a întâmplat și de ce nu am fost contactați”, a mai spus Bodor.

 

Directorul Festivalului Peninsula a declarat că va organiza o conferință de presă în cel mai scurt timp pentru a oferi explicații.

 

Festivalul ”Peninsula” se întoarce la Târgu-Mureş

Comentarii Facebook