Festivalul ”Peninsula” se întoarce la Târgu-Mureş

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, a anunțat că ediția din 2014 a Festivalului peninsula va avea loc la Târgu Mureș. 

 

Acest lucru e rod al eforturilor de aproximativ şapte luni de zile, efort care a fost depus în echipă şi acest lucru vreau să îl subliniez, să îl scot în evidenţă”, a declarat Ciprian Dobre, conform presei locale.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş a spus că autorităţile locale din judeţ vor oferi sprijin organizatorilor festivalului. ”Consider că absolut toate autorităţile locale din judeţul Mureş care vor fi implicate şi cărora lis e va cere sprijinul sper că vor fi implicate la maxim în oferirea suportului de care acest festival, unul dintre cele mai mari din România şi în primele trei – cinci din Europa, să se reîntoarcă la Târgu-Mureş”, a afirmat Ciprian Dobre, care a spus că a bătut palma cu proprietarul brandului Peninsula miercuri seara.

 

Peninsula este un brand care a crescut şi a devenit puternic în Mureş, în Târgu-Mureş şi cred că atunci când spunem că îl aducem înapoi putem să spunem că aducem acasă Peninsula, acolo unde îi e locul”, a spus consilierul judeţean UDMR, Kelemen Marton.

 

Primarul Emil Boc dădea asigurări zilele trecute, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, că Festivalul Peninsula rămâne la Cluj-Napoca în 2014. Citește AICI detalii.

 

Noi avem un parteneriat cu organizatorii Festivalului Peninsula pentru următorii 3 ani. Nu am primit nicio informare din partea celor de la Peninsula, că ar vrea să plece”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Comentarii Facebook