Vineri 12 August

TOTO CUTUGNO le oferă un mărțișor româncelor, înainte de concertul din 13 Martie, de la Cluj-Napoca

 

Toto Cutugnio le oferă un mărțișor muzical româncelor. Artistul le dedică câteva versuri in melodia ”Una canzone che non c’e”.

 

Sei il mio risveglio del mattino 

Sei la mia forza qui sul mio cuscino 

Sei la mia eterna primavera

Sei la tenerezza della sera”

 

„Esti boarea mea de dimineata

Esti forta care ma ridica de pe perna

Esti primavara mea eterna

Esti tandretea serii

 

Acesta este martisorul pe care Toto Cutugno il dedica tuturor femeilor din Romania: cateva versuri din cantecul „Una canzone che non c’e”. ”Martisoarele nu exista in Italia, dar aceasta traditie - de a intampina primavara purtand in piept un fir rosu impletit cu unul alb mi se pare fascinanta”, spune artistul italian. Cum nu o data artistul a declarat ca in Romania se simte ca acasa, el promite tuturor romancelor, si mai ales celor care ii sunt prietene, printre care se numara nume mari precum Nadia Comaneci, un concert care sa fie inainte de orice un cadou pentru luna femeii. 

 

Le doresc tuturor femeilor o primavara frumoasa si un 1 Martie fericit si le astept pe clujence la concertul din 13 martie”, este mesajul pe care cantautorul il transmite reprezentantelor sexului frumos.

 

Intalnirea lui Toto Cutugno cu fanii dar mai ales cu fanele sale va avea loc pe 13 Martie 2015, incepand cu ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca! Evenimentul este dedicat Zilei Femeii, se va numi ”Best Of” si promite sa rasfete toate admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: ”L’Italiano“, ”Serenata“, ”Insieme: 1992”, ”Figli”... dar mai ales cu melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos.

 

Biletele pentru concertul lui Toto Cutugno se gasesc la casa de bilete a Salii Polivalente, Libraria Librarium Universitatii, la agentia de bilete a Teatrului National, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro! 

Comentarii Facebook