Joi 9 Februarie

TOTO CUTUGNO le-a transmis un mesaj video româncelor - VIDEO

 

Toto Cutugno le-a transmis clujencelor un mesaj video în care le transmite un sarut virtual, le ureaza o primavara frumoasa, plina de iubire si de noroc si le invita la concertul sau de la Cluj-Napoca, din 13 Martie.

 

1 martie. Felicitari tuturor femeilor si o primavara frumoasa, plina de iubire si de noroc de 1 martie! Un sarut pentru toate femeile. Apoi va reamintesc ca pe 13 Martie, la Sala Polivalenta, la Cluj Napoca, va fi un concert, deci, veniti de oriunde ati fi, din Bucuresti sau din orice colt al Romaniei, pentru o petrecere fantastica, toti impreuna. Nu uitati! Sala Polivalenta! Cluj Napoca!”, este mesajul lui Toto Cutugno pentru doamnele si domnisoarele din Romania.

 

Acesta a pregatit pentru fane chiar si un martisor handmade - a aratat ecranul telefonului sau, unde apareau doua papusi, imbracate in costume nationale traditionale romanesti.

 

Asa cum spune si celebrul italian in filmulet, ”petrecerea” va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19.00. Evenimentul dedicat Zilei Femeii le va aduce fanilor dar mai ales fanelor, cele mai iubite piese ale sale, de la ”L’Italiano“ si ”Serenata“ la melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos!

 

Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala pot achizitiona bilete de la casieria Salii Polivalente, de la Libraria Librarium Universitatii, de la agentia de bilete a Teatrului National, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si din agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro! 

Comentarii Facebook