Luni 28 Noiembrie

Topul celor mai bine plătiți muzicieni din lume. Vezi ce artiști au avut cele mai mari încasări în 2013Artista de origine americană Taylor Swift, în vârstă de 24 de ani, este artistul cu cele mai mari încasări din 2013, reușind să strângă 39,7 milioane de dolari în 2013, din vânzări de discuri, redevenţe şi concerte.

Pe locul doi se clasează tot un star al muzicii country, Kenny Chesney, cu venituri de 32,9 milioane de dolari.

Justin Timberlake ocupă locul trei, odată cu lansarea noului său album, primul o lungă pauză, a reușit să strângă suma de 31,5 milioane de dolari.

Pe următoarele două locuri se clasează trupele rock Bon Jovi şi The Rolling Stones , cu venituri de 29,4 milioane de dolari, respectiv 26,2 milioane de dolari.

Topul 10 al muzicienilor cu cele mai mari încasări din 2013 este completat de Beyonce (24,4 milioane de dolari), Maroon 5 (22,3 milioane de dolari), Luke Bryan (22,1 milioane de dolari), Pink (20 de milioane de dolari) şi Fleetwood Mac (19 milioane de dolari).

Topul a fost alcătuit pe baza datelor furnizate de Nielsen SoundScan, Nielsen BDS şi Billboard Boxscorse, iar editorii revistei Billboard au folosit în calculele lor formele standard pentru determinarea redevenţelor şi a taxelor de manageriat artistic.

Comentarii Facebook