Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood. O singură femeie se află în top




Forbes a alcătuit topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood, iar pe primul loc se clasează actorul care i-a dat viață personajului Tony Stark, Robert Downey Jr.

Downey a primit onorarii de 75 milioane de dolari în anul 2013. Cu prestații fără cusur în producții de mare buget, precum "Sherlock Holmes" şi din "The Avengers", actorul ocupă primul loc în acest clasament.

Pe locul doi se află Channing Tatum, cu venituri de peste 60 de milioane de dolari. Actorul devenit celebru în urma filmului ”Step Up”, a fost starul seriei ”G.I. Joe” și a produs filmul devenit fenomen ”Magic Mike”.

Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine în franciza "X-Men", se clasează pe locul trei, cu venituri de de 55 de milioane de dolari.

Pe locul patru se clasează Mark Walhberg. Actorul a jucat în 2013 în filme precum "2 Guns" şi "Pain & Gain", pelicule din care a câştigat 51 de milioane de dolari.

Co-starul lui Walhberg din ”Pain & Gain”, Dwayne ”The Rock” Johnson se clasează pe locul cinci, cu onorarii de 46 milioane de dolari.

Topul este completate de către Leonardo DiCaprio (38 de milioane dolari), Adam Sandler (36,5 milioane de dolari), Tom Cruise (35 de milioane dolari), Angelina Jolie şi Denzel Washington ( cu 33 de milioane dolari).

Comentarii Facebook