Top 7 burlaci din România. Vezi care sunt aceștia


Un top al celor mai râvniți burlaci din România a fost realizat de site-ul pentru femei eva.ro.

Acesta este topul celor mai bogați și mai doriți bărbați singuri din țară:

Smiley, un burlac sexy
S-a despărţit recent de Laura Cosoi, după o relaţie de cinci ani. Acum, Smiley este singur şi disponibil. Are succes în lumea muzicală nu numai ca artist ci şi ca producător. Din anul 2009, Smiley are propria casă de producţie, Ha Ha Ha Production.

Dragoş Săvulescu, un milionar singur
Dragoş Săvulescu este unul dintre acţionarii clubului Dinamo. Săvulescu, fiu al unui fost angajat al instituţiei prezidenţiale, a făcut avere în primul rând din tranzacţii cu terenuri.

Edward, primul burlac
Edward Popescu-Strohlen conduce o parte din afacerile familiei şi a ridicat prin grupul său de firme ansamblul rezidenţial Monte Carlo Palace Hotel&Residence din Bucureşti. Tânărul face parte din Top 500 Miliardari, cu o avere de 25 de milioane de euro.

Elan Schwartzenberg, un milionar atipic
Elan Schwartzenberg, are o avere estimată la 50 de milioane de euro. Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu se consideră un milionar atipic, întrucât are nevoie de lucruri puţine.

Remus Truică, milionarul excentric
Remus Truică, omul de afaceri şi fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase a ajuns celebru după povestea de amor cu Patricia Kaas, finalizată cu divorţul de soţia sa, Irina.

Gabi Bădălău nu are noroc în dragoste
Fiul fostului prefect de Giurgiu, Gabi Bădălău, a devenit cunoscut ca un fante de Dorobanţi, după relaţii cu mai multe manechine cunoscute din showbiz-ului autohton.

Arpad Paszkany, divorţ pentru o dansatoare
Finanţatorul echipei CFR, Arpad Paszkany are o avere estimată la 30 de milioane de euro, realizată din imobiliare şi fotbal. Patronul CFR a divorţat de soţia sa, anul trecut, după 20 de ani de căsnicie.

 

Sursa: eva.ro

Comentarii Facebook