Vineri 7 Octombrie

Top 5 zodii de femei care pot despărți orice cuplu. De acestea trebuie să vă feriți partenerul de viață


Top 5 zodii de femei care pot despărți orice cuplu. Există femei în fața cărora bărbații, pur și simplu nu pot rezista. Din păcate, le pică în plasă chiar și bărbați care se află deja într-o relație, iar aceste native nu ezită să îi seducă. Care zodii sunt capabile să despartă chiar și cele mai solide cupluri?

Top 5 zodii de femei care pot despărți orice cuplu. BERBEC

Femeia Berbec flirtează așa cum respiră, motiv pentru care sunt șanse mari să se transforme dintr-o cunoștință în amantă. În plus, este și foarte ambițioasă, iar atunci când se simte atrasă de un bărbat nu mai ține cont dacă acesta se află într-o relație stabilă sau chiar este căsătorit. Femeia Berbec va face orice pentru a cuceri bărbatul pe care în vrea.

Top 5 zodii de femei care pot despărți orice cuplu. GEMENI

Și nativa Gemeni intră în clasamentul femeilor care sunt o amenințare chiar și pentru cele mai sudate cupluri. Este extrem de inventivă, iar atunci când își dorește ceva, va obține, fără să se gândească la consecințe. Nu te baza pe femeia născută în această zodie care îți spune că între ea și partenerul tău este doar o simplă relație de prietenie.

Top 5 zodii de femei care pot despărți orice cuplu. SCORPION

Nimeni nu poate rezista în fața farmecelor femeii născute în zodia Scorpion. Este atât de inventivă încât orice plan de cucerire îi iese „ca la carte”. Este genul de femeie capabilă să despartă orice cuplu, însă nu din orgoliu sau doar pentru că poate. Nu, nu este o Jolene, ci doar o femeie sensibilă în fața iubirii. Este conștientă că iubirea adevărată nu vine decât o singură dată în viață și nu are de gând să fie spectatoarea propriei ratări pe plan emoțional.

Top 5 zodii de femei care pot despărți orice cuplu. SĂGETĂTOR

Nativa din zodia Săgetător este o adevărată cuceritoare. Îi place jocul seducției, îi place să tachineze, să jongleze cu sentimentele bărbaților, să incite. De aceea, nici nu are vreun motiv să nu își testeze puterea de seducție chiar și pe bărbați mai în vârstă și cu obligații.

Top 5 zodii de femei care pot despărți orice cuplu. VĂRSĂTOR

Femeii Vărsător îi place să fie admirată de bărbați, chiar dacă se întâmplă ca aceștia să fie căsătoriți. În afară de acest moft, nativa din zodia Vărsător este foarte senzuală, se pliază pe dorințele bărbaților și știe cum să îi incite. Simte că iubirea ei are multe de oferit și nu ezită să fure bărbați din familiile pe care și le-au clădit.


Comentarii Facebook