Duminica 28 Aprilie

Top 5 lucruri pe care nu le știai de femei


Nici femeile nu se cunosc pe sine in deplinatate, cu atat mai putin barbatii nu reusesc sa inteleaga tainele reprezentantelor sexului frumos. Iata cinci lucruri pe care nu le stiai despre femei!

Una din zece femei nu are niciodata orgasm

Nici macar stiinta nu poate gasi motivul din cauza caruia una din zece femei nu cunoaste orgasmul, iar afirmatia nu se aplica nici macar in acele cazuri rare in care femeia ramane virgina tot restul vietii. Insa statistica dovedeste faptul ca orgasmul feminin nu are fundamente evolutionare, nu are nicio legatura cu instinctul de reproducere sau cu fertilitate. Doctorul Eva Martin sustine ca apetitul sexual al femeii „este ghidat de un sistem complex de semnale transmise intre creier, ovare si celelalte organe reproductive. Un creier sanatos, mai degraba decat un corp sanatos, dicteaza dorinta femeii pentru sex”.

Femeile cumpara mai multe masini decat barbatii

Potrivit unor estimari, industria auto este guvernata de femei, cel putin in ceea ce priveste cumpararea. 52% din masinile noi cumparate ajung in proprietatea femeilor, la fel si 53% din cele second hand, restul procentelor revenind barbatilor.

Si femeile pot suferi de vasocongestie

Se poate intampla, in timpul sexului, mai ales la barbati, ca sangele care iriga organele genitale sa nu mai poate face cale intoarsa. Aceasta conditie se numeste vasocongestie. La barbati, ea se manifeste printr-o erectie marita si prin testicule supradimensionate. Orgasmul si, bineinteles, ejacularea domolesc vasocongestia si permit reluarea fluxului sangvin normal. Desi este considerata, mai degraba, o problema pe care barbatii o au de confruntat, si femeile pot suferi de vasocongestie, „tratabila” la randul ei prin orgasm. In caz contrar, poate genera disconfort si chiar durere in zona intima.

Mai multe detalii pe Lyla.ro

Comentarii Facebook