Marti 21 Septembrie

TOP 10 cei mai atrăgători bărbați. Vezi cine a fost declarat cel mai sexy din lumeRevista ”Heat” a realiuzat un top al celor mai sexy bărbați din lume, pe baza unui sondaj online.

Pe primul loc în preferințele internauților s-a clasat actorul Zack Efron, care a făcut ”ravagii” printre fane cu apariția sa din Bad Neighbours.


Lucie Cave, redactorul-şef al revistei Heat, a declarat că acest clasament a fost alcătuit pe baza votului exprimat online de cititori, care "l-au ales pe Zac Efron" cel mai sexy bărbat al anului deoarece a apărut topless în filmul "Vecini de coşmar/ Bad Neighbours" şi după ce cântăreaţa Rita Ora i-a rupt cămaşa la gala MTV Movie Awards din 13 aprilie, potrivit Mediafax.


Zac Efron l-a surclasat astfel pe câştigătorul de anul trecut, scufundătorul olimpic Tom Daley, care ocupă locul al doilea, urmat de David Beckham, pe poziţia a treia, informează contactmusic.com.

Pe locul patru se clasează Harry Judd, toboşarul trupei McBusted, iar pe locul al cincilea se află actorul Leonardo DiCaprio.

Topul 10 este completat de actorul Bradley Cooper (locul şase), cântăreţul Gary Barlow, fost membru al trupei Take That (locul şapte), actorul Jamie Dornan, starul din filmul "Fifty Shades of Grey", nou intrat în clasament direct pe locul al optulea, actorul Ryan Gosling (locul nouă) şi actorul Henry Cavill (locul zece).

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook