Tinerii pot intra gratuit la Gradina Botanica in 2 mai, de Ziua Tineretului

Intrarea tinerilor de pana la 35 de ani la Gradina Botanica din Cluj va fi gratuita luni, 2 mai, cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului.

 

Programul de vizitare gratuita a Gradinii Botanice este cuprins intre orele 10.00 si 18.00. Tot aici, incepand cu ora 15.30, se va desfasura concursul "Comori in Gradina Botanica", un program de vizitare a institutiei dupa un traseu marcat cu comori. De la ora 18.00, in Gradina Japoneza va avea loc o masa rotunda cu tema "Tinerii din ziua de azi".

 

Tot in Gradina Botanica, intre orele 16.00 si 18.00, va fi organizata o minicampanie de informare asupra efectelor fumatului asupra organismului.

 

Intre orele 10.00 si 20.00, in holul Universitatii Sapientia are loc o expozitie de fotografie "Tineret". Intre orele 10.00 si 20.00, tinerii vor putea vizita turnul Bisericii Catolice Sfantu Mihai.

 

De la ora 19.00, la Casa de Cultura a Studentilor va avea loc un spectacol, iar de la ora 22.00 un after-party in club Obsession.

 

Actiunile sunt organizate de Directia  pentru Sport si Tineret a Judetului Cluj in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor, UBB, AIESEC, Uniunea Studenteasca Maghiara, Organizatia Studentilor din Universitatea Sapientia, Asociatia de Tineret KIFOR, Uniunea Liceenilor Maghiari, Consiliul Judetean al Elevilor Cluj si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog.

Comentarii Facebook