TIFF 2014: Angela Similea a venit la Cluj cu filmul ”Să mori de dragoste rănită”

 

Angela Similea a venit la TIFF cu filmul ”Să mori de dragoste rănită”, în care joacă.

 

Scurtmetrajul ”Să mori de dragoste rănită” a fost proiectat, vineri seară, în Piaţa Unirii Open Air din Cluj-Napoca, înainte de filmul "America, venim", de Răzvan Săvescu. 

 

E impresionant să vezi o asemenea peliculă unde fiecare şi-a pus tot ce avea mai bun în el. Se vede că s-a lucrat cu dragoste, cu deosebit talent, sunt foarte frumoşi. Când am filmat cu ei trebuia să fie o seară ca aceasta, dar a fost o seară cumplită. A plouat îngrozitor. Nu s-a observat nimic. (...) Foarte talentaţi toţi”, a spus Angela Similea.

 

Ea a vorbit și despre melodia ”Să mori de dragoste rănită”. ”Fiecare cântec al meu, şi sunt sute, este de fapt un copil al meu pe care îi iubesc foarte mult pe fiecare în parte. Acest cântec s-a născut mai special şi pentru că eu nu cânt decât în limba română, în seara asta m-am gândit şi am vorbit cu Iulia (Rugină, n.r.) parcă ar fi foarte frumos să îi fac o variantă în engleză pentru că piesa trăieşte nu numai pentru noi. Ei mi-au demonstrat că trăieşte în lumi paralele, ea trăieşte şi determină tot felul de stări, de situaţii”, a mai spus Angela Similea.

 

Să mori de dragoste rănită” spune povestea Mariei şi a lui Andrei, care, într-o sâmbătă seară, vor auzi pentru ultima oară celebrul cântec al Angelei Similea. Pentru că asta este seara în care fiecare a decis că va muri. De dragoste rănită.

Comentarii Facebook