TIFF 2012! Ultimele zile de inscriere la Let's Go Digital!


Cea de-a 10-a editie a atelierului de film Let's go digital va avea loc in perioada 1 - 10 iunie, in cadrul celei de-a 11-a editii a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).

Devenit deja o traditie de succes a TIFF-ului, care il gazduieste din iunie 2005, Let’s Go Digital! se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, din toata tara, pasionati de film, fotografie, editare video.

Timp de 10 zile participantii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgand intensiv toate etapele realizarii unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor avea acces la aparatura profesionala, fiind indrumati de profesionisti din cinematografia romaneasca.

Nu in ultimul rand, tinerii se vor putea bucura de toate evenimentele festivalului si vor avea ocazia de a intra in contact cu diferite personalitati din industria cinematografica.

Cei 15 participanti, alesi pe baza unei preselectii facuta de echipa de traineri care va sustine atelierul la Cluj, vor lucra in echipe de cate 3, pornind de la o tema data, la finalul workshop-ului rezultand 5 filme de scurt metraj. Acestea vor fi proiectate in ultima seara in fata publicului festivalier, care va avea sarcina de a desemna cel mai bun film realizat in cadrul Let’s Go Digital! 2012. Scurt metrajul castigator va fi premiat in cadrul Galei de inchidere a Festivalului International de Film Transilvania.

Pentru vizualizarea regulamentului si inscriere, va rugam accesati: http://www.tiff.ro/regulament/18

Ultima zi de primire a aplicatiilor este 18 mai 2012.

Comentarii Facebook