Miercuri 24 Aprilie

TIFF 2011 are loc intre 3 si 12 iunie la Cluj. Au inceput inscrierile online!

A zecea editie a Fetivalului International de Film Transilvania (TIFF) va avea loc in acest an intre 3 si 12 iunie, la Cluj-Napoca.

 

Potrivit site-ului oficial al TIFF, intre 15 si 19 iunie o selectie din filmele prezentate in festival vor fi proiectate si la Sibiu. Echipa Festivalulului International de Film Transilvania a anuntat deschiderea inscrierilor exclusiv online pentru Competitia Oficiala a Festivalului, pentru competitia Umbre - Scurtmetraj si pentru sectiunea Zilele Filmului Romanesc - Lung si Scurtmetraj.

 

"Competitia oficiala TIFF este rezervata regizorilor aflati la primul sau al doilea film de lung metraj din cariera. Sectiunea Umbre – Scurtmetraj este dedicata scurtmetrajelor nu mai lungi de 20 de minute, cu tema horror / thriller / bizar. Zilele Filmului Romanesc sunt o selectie competitionala de lung si scurtmetraje romanesti sau cu participare romaneasca realizate recent. Toate filmele propuse pentru inscrierea in competitiile TIFF trebuie sa fi fost produse dupa data de 1 Ianuarie 2009", se arata in comunicatul postat pe site-ul Festivalului.

 

Data-limita de trimitere a DVD-urilor pentru preselectia Competitiei Oficiale si a Competitiei Umbre- Scurtmetraj este 15 februarie 2011, iar pentru sectiunea Zilele Filmului Romanesc – 15 martie 2011(data postei).

Comentarii Facebook