Theodor Andrei nu exclude revenirea la Eurovision în anii următori. Mama sa susține că nu ar fi mirată ca el să reprezinte altă țară europeană


Reprezentul României la Eurovision nu se lasă descurajat de rezultatul obținut la concursul muzical, după ce nu a obținut niciun punct din partea juriului și a fost denumit „dezamăgirea românească” de către presă. 

Prestația României din această ediție Eurovision a fost cea mai slabă din istorie. Pe lângă faptul că Theodor Andrei a ratat finala, melodia „D.G.T. (Off and on)” nu a primit niciun punct din partea juraților în semifinală. 

Aceste lucruri i-au făcut pe mulți dintre români să îl critice aspru pe cântăreț, acesta fiind intitulat „dezamăgirea românească”. Întreaga vină a fost pusă pe seama umerii săi, netinandu-se cont că în spatele momentului de pe scena Eurovision a stat o echipă întreagă, nu doar cântărețul de 19 ani.

Se pare că toate aceste critici l-au ambiționat pe interpret, deoarece mama acestuia, care îi este și impresar, a declarat că fiul său o să își mai facă apariția pe scena Eurovisionului. 

„Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știm să facem asta. Nu știu însă dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană!”, a declarat Simona Andrei, potrivit impact.ro.

Theodor Andrei, aprecieri venite din partea străinilor

Se poate ca ideea mamei lui Theodor Andrei să fi venit din motivul că au existat aprecieri din partea străinilor, pentru piesa cântată de fiul său. Se poate spune că într-o anumită măsură, acesta a fost mai apreciat de străini decât a fost de români. Recent, în cadrul participării sale la o emisiune, cântărețul declara că susținerea venită din partea celor din alte țări „a fost copleșitoare” și mult mai mare decât cea a conaționalilor săi.

„Voturi au fost, numai că algoritmul prin care se calculează rămâne nedeslușit. Nu pot să-mi explic asta. Știu că românii din diaspora ne-au votat, au fost foarte, foarte mulți fani străini care ne-au susținut foarte mult. Susținerea din partea străinilor a fost copleșitoare, cumva mai mare decât cel din țară.

 Dacă stau să mă gândesc matur și retrospectiv, există și părți pozitive, și părți negative. Plusul a fost că a fost mediatizată treaba că Theodor Andrei este cea mai bună voce masculină de la Eurovision 2023, că dincolo de piesă, prezența mea a fost plăcută, am dat interviuri pentru toate țările, am dat aceste mesaje de anti-bullying, de dragoste”, a declarat Theodor Andrei, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Comentarii Facebook