Taur electric, in premiera, pe Cluj Arena, in 28 februarie

 

Daca esti curajos si crezi ca te poti tine pe un taur electric, acum poti sa mergi sa il testezi in parcarea de la Cluj Arena in cadrul evenimentului care va fi organizat in 28 februarie.

 

In 28 Februarie, Cluj Arena va fi gazda unui veritabil Djing event, THE ARENA  cu invitati cunoscuti, 30.000 de watts, 10 ore de muzica si doua atractii speciale in premiera.

 

THE ARENA este al treilea eveniment organizat in parcarea subterana Cluj Arena, loactie care in ultima luna a devenit unul dintre cele mai solicitate spatii de catre organizatorii de evenimente. Doar in ultimele saptamani parcarea Cluj Arena a gazduit doua evenimente de real succes: The Wild Party si petrecerea cu bine cunoscutul Daddy G.
DJi THE ARENA vor fi: Jay Bliss, fost resident in Kudos Beach Mamaia, (https://soundcloud.com/jaybliss), respective RQZ (https://soundcloud.com/raulroquez) si Mistor (https://soundcloud.com/mistor), resident dj in Club Midi, Cluj-Napoca.


In premiera, la un eveniment din Cluj, THE ARENA  aduce pentru participantii curajosi o noua atractie, si anume un taur electric de rodeo. Cei mai rezistenti petrecareti vor castiga consumatie gratuita pentru toata gasca de prieteni. O alta premiera in cadrul evenimentelor undergound va fi transmisia live pe online pe parcursul intregii nopti.


Evenimentul va incepe de la ora 22:00, iar pretul unui bilet este de doar 15 lei pana la ora 00:00 si 20 de lei dupa miezul noptii.

Comentarii Facebook