Tătăl lui Teo Trandafir despre divorț: ”Voia banii ei, joacă poker, iar asta e mai rău ca drogul”

 

Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au despărțit și se pregătesc de divorț. Tatăl vedetei, doctorul Ion Uta, a dezvăluit că acesta a vrut banii lui Teo.

 

Eu sunt destept. Pe mine nu ma poti purta din cauza genelor. De la inceput am vazut clar. Poate sa ma bata oricine, fii-mea si ala caruia nu vreau sa ii spun numele. De la inceput am vazut lucrurile astea in negru si am spus-o”, a spus tatăl lui Teo într-un interviu acordat wowbiz.ro. 

 

Lucrurile au stat fals de la inceput. Cum vii din Franta, te trezesti ca esti foarte tanar. Rezerva mea era solida, fundamentata. Ce fata desteapta a fost, ce minte stralucitoare a avut. Dar i-a luat Dumnezeu mintile. A fost o proasta!”, a mai afirmat Ion Uta.

 

Ion Uta a spus că soțul lui Teo, Constantin Iosef, este un mincinos. ”Acum si-a adus aminte ca are doi copii, a luat lecitina, pana acum nu luase. El a regizat toate secventele, de la intrarea in tara si pana la iesire. Totul este pus foarte bine la punct. Cum se poate sa te uiti la mine, sa te vad ca imi bagi mana in buzunar si totusi sa nu vad? El a vrut banii lui Teo. El a vrut tot. Asa zis eu si zic bine. Ea nu are cea mai mica vina, decat faptul ca avut aceeasi puritate”, a continuat Ion Uta. 

 

El crede că divorțul este din cauza dependenței lui Constantin de jocurile de noroc: ”Pokerul e mai rau decat drogul!”.

 

Teo Trandafir DIVORŢEAZĂ. Vezi prima declarație

Teo DIVORȚEAZĂ: ”Nu există un motiv al despărțirii”, a spus actrița

Comentarii Facebook