Targul exclusiv online "Travel Expo" te trimite in Laponia de Craciun!


Targul exclusiv online "Travel Expo" oferta vacante de vis atat pentru adulti, cat si pentru copii. Laponia este o destinatie exclusivista, unde turistii sunt asteptati cu cele mai bune servicii si excursii cu sanii trase de reni si caini Husky.

Vacanta in Laponia este disponibila in perioada 19 - 26 decembrie. In satul lui Mos Craciun de la Rovaniemi distractia este maxima si sunt organizate excursii tip safari la o ferma de reni, unde turistii merg cu snowmobilul si pot vedea cum sunt crescute animalele.

De asemenea, cei care aleg o vacanta in Laponia vor putea testa saniile trase de husky intr-un safari pe cinste, care va oferi o amintire de neuitat.

Copiii vor avea sansa sa se intalneasca cu Mos Craciun, in cabana acestuia din padure, unde batranul traieste cu doamna lui. Micutii vor primi si cadouri din partea Mosului si ii vor putea lasa scrisori cu dorintele lor.

 

Detalii despre toate excursiile si oferta hoteliera pot fi consultate AICI.

 

Cazarea in Laponia se va face in hoteluri de 3 si 4 stele, iar un sejur de persoana incepe de la suma de 1.400 de euro.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la targul virtual Travel Expo, organizat de Perfect Tour pe care il gasiti la adresa AICI!

Comentarii Facebook