Târg handmade și jocuri pe temă eco, în acest weekend la Iulius Mall



Clujenii au parte de o serie de activități deosebite în acest sfârșit de săptămână la Iulius Mall Cluj, unde copiii se vor distra şi vor învăţa alături de Eco Clown, iar pasionaţii de obiecte unicat sunt aşteptaţi la Târgul Handmade.

Vineri, 14 august 2015, este o nouă zi distractivă pentru prichindei. Copiii sunt invitaţi de echipa Mini Reactor la evenimentul Eco Clown, episodul 2. De la ora 17.00, cei mai simpatici clovni vor fi prezenţi în Iulius Parc şi îi vor provoca pe năzdrăvani la cele mai inseresante şi interactive jocuri de grup, pe teme eco. Scopul acţiunii este de a familiariza publicul tânăr cu ideea de reciclare şi îngrijire a mediului înconjurător. Astfel, cei mici vor avea prilejul de a se juca alături de prietenii lor, dar şi de a învăţa cum să fie eco friendly. Evenimentul din Iulius Parc este organizat de Com`on Cluj-Napoca, Eco Clown şi Mini Reactor.

De vineri până duminică, parterul Iulius Mall va fi locul de întâlnire al artizanilor cu imaginaţie şi îndemânare. Toţi cei care îşi doresc să se accesorizeze cu bijuterii unicat sau care vor să găsească cadourile perfecte pentru cei dragi sunt aşteptaţi la Târgul Handmade. Obiecte inedite, realizate prin tehnici aparte de maeştrii lucrului manual, sunt propunerile pentru iubitorii articolelor handmade.

Vor găsi coliere, cercei şi brăţări realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi alte articole croşetate, obiecte decorative, cutii de bijuterii pictate prin tehnici neconvenţionale, ceasuri de perete, tablouri, articole decorative şi multe alte piese speciale.

Comentarii Facebook