Tania Budi a împlinit 46 de ani, dar arată ca la 25 - FOTO

 

Tania Budi a împlinit 46 de ani, dar arată ca la 25, având un stil de viață echilibrat.

 

”Timpul nu și-a prea pus amprenta asupra mea. Nu foarte tare mai ales la anii pe care îi am. Am grijă de mine, altfel nu aș arăta așa. Eu sunt într-o continuă dietă. Nu mănânc foarte multe lucruri. Când merg la supermarket cumpăr foarte puține lucruri. Iaurt, pește, pâine de secară pentru mine, iar pentru cățelul meu carne de pui. Eu nu mai pot să mănânc carne", a spus Tania Budi la emisiunea ”Draga mea prietenă”, de la Kanal D.

 

”Acord foarte mult timp îngrijirii mele corporale. Orice gest de îngrijire... fie că este vorba despre spălatul pe dinți foarte atent sau despre igiena corpului... necesită timp. Atunci când ești îngrijită și aranjată parcă te simți extraordinar de bineși ai un grad mai ridicat de încredere în tine", declara vedeta acum ceva timp pentru agentiadepresamondena.ro.

 

Frumoasa blondă le dă un sfat și femeilor care nu au bani pentru a se duce la saloane specializate.

 

”Investesc mult în imaginea mea, dar am un sfat pentru fetele care au ca scuză faptul că nu dispun de posibilități financiare și de aceea nu afișează un aspect îngrijit. Nu ai neapărat nevoie de mulți bani pentru a-ți păstra imaginea curată, îngrijită. Spre exemplu, dacă nu ai bani de manichiură, poți să înveți cu ușurință să ți-o faci tu acasă, singură”, a spus Tania.

 

”Am și eu momentele mele în care mi se face poftă să mănânc lucruri interzise precum tocătura, prăjeli, sarmale, însă am grijă să nu fac din asta un obicei. Este important să te gândești că nu trebuie să bagi în tine alimente despre care știi și despre care ai auzit de la oameni specializați că îți dăunează, în primul rând din punct de vedere al sănătății, iar apoi din punct de vedere al aspectului fizic”, a încheiat Tania.

Comentarii Facebook