Surpriză FOARTE mare la Untold 2017

 

Organizatorii Untold 2017 pregătesc o mare surpriză fanilor români și străini.

 

Suntem încântați să vă anunțăm că Ansamblul Folcloric Mărțișorul al Casei de Cultură a Studenților Cluj Napoca, va participa oficial în cadrul festivalului UNTOLD 3-6 August 2017 .

 

Participarea noastră face parte din Campania ”Transilvania All Inclusive“, proiect dezvoltat de organizatorii festivalului pentru promovarea culturii, tradițiilor dar și a obiectivelor turistice din Transilvania.

 

Concret, în cadrul festivalului va fi o zonă special amenajată, unde festivalierii vor învăța cum să devină transilvăneni, iar o mica parte a Ansamblului Folcloric Mărțișorul va asigura buna dispoziție și câteva reprize de jocuri autentice din diferite regiuni ale Transilvaniei.

 

Suntem încântați de această colaborare, care atesta experiența și profesionalismul grupului. Cu această ocazie mulțumim organizatorilor pentru încrederea acordată și directorului Casei de Cultură a Studenților, Flavius Milășan pentru susținere”, precizează reprezentanții ansamblului.

 

Ansamblul Mărțișorul are in palmares sute de festivaluri naționale și internaționale, iar participarea la UNTOLD vine sa încununeze aniversarea celor 60 de ani de la înființare.

Comentarii Facebook