Super FARSĂ a lui Mircea Bravo în Piața Unirii: ”Hai să ne batem!” - Cum reacționează clujenii? - VIDEO

 

Un tânăr a regizat o farsă în Piața Unirii, vorbind la telefon și provocând pe o altă persoană la o bătaie ”parte-n parte”. Mircea Bravo se descria folosind semnalmentele unor clujeni care stăteau relaxați pe bancă. 

 

Farsa are circa 2.30. La început, Mircea, eroul principal al clipului, este sunat la telefon de un bărbat care îl amenință cu bătaia pentru că are o relație cu soția sa. ”Mie nu mi-a spus nimic că ar avea un soț. Vă rog frumos să vorbiți frumos cu mine!”, a spus Mircea, suficient de tare încât să îl audă și cei care stăteau relaxați pe bancă.

 

Calmați-vă! Nu mă interesează că sunteți boxer sau altceva. Haideți să ne batem, dacă asta vreți!”, a continuat el, sub privirile curioase ale celor care stăteau pe bancă și, probabil, se amuzau de întreaga scenă.

 

Momentul haios începea în clipa în care Mircea se folosea de semnalmentele celor care stăteau pe bancă și le oferea soțului furios pentru a ști pe cine să caute în Piața Unirii. Apoi, autorul farsei dispărea, iar cu o camero video era studiată reacția clujenilor care ar fi trebuit să dea nas în nas cu un boxer ”încornorat”. 


Comentarii Facebook