Suma INCREDIBILĂ pe care o primește Kylie Jenner pentru o postare pe Instagram. Rămâne cea mai bine plătită vedetă din lume


Recent inclusă în topul Forbes al celor mai tijneri miliardari, datorită liniei sale de produse cosmetice, Kylie Costetics, Kylie Jenner este și cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram.

Astfel, potrivit unui raport al platformei Cover Media, o singură postare pe Instagram a vedetei costă 1,2 milioane de dolari.

Potrivit analiştilor de la HopperHQ.com prezenţa socială a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiştii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulţi factori, inclusiv implicarea publicului, numărul urmăritorilor şi frecvenţa postărilor, scrie Mediafax.

Pe locul doi al clasamentului se află Ariana Grande care a intrat în clasament direct pe poziţia secundă după ce analiştii au stabilit că o postare a sa pe Instagram ajunge până la 996.000 de dolari.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalităţi de pe instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari. Pe locul patru este sora şi colega de reality show a lui Kylie, Kim Kardashian cu o valoare de 910.000 de dolari pentru o postare.

Comentarii Facebook