Suie Paparude si Gojira canta la Festivalul Delahoya!


Suie Paparude si Gojira canta in 20-21 mai la cea de-a 15-a editie a Festivalului International de Muzica Electronica Delahoya.

"Una dintre cele mai cunoscute formatii romanesti, si cu siguranta cea mai cunoscuta formatie romaneasca de muzica electronica, revine dupa 3 ani la Delahoya! Suie Paparude este fara indoiala, la ora actuala, una dintre cele mai cerute formatii romanesti care umple orice club, cort sau sala de spectacole din Romania. Ar fi de prisos sa amintim prestigioasa cariera si bogata biografie semnata de cei 3 baieti. Foarte multe dintre piesele baietilor de la Suie Paparude au devenit de-a lungul timpului hituri fredonate de mai multe generatii de tineri", a precizar Dafina Suciu, coordonatorul PR al Festivalului.

Suie Paparude se pregatesc sa lanseze cel de-al treilea videoclip pentru albumul "E suflet in Aparat", fiind vorba de piesa "Moartea Boxelor".

Gojira s-a lansat pe scena electro - tehno pop autohtona in 2005 si a devenit unul dintre membrii de baza ai grupului satiric Serviciul Roman de Comedie (Divertis), si a lucrat in cadrul binecunoscutei emisiuni Happy Fish.

Comentarii Facebook