Suedezii sunt cei mai mari fani ai TIFF - Festivalul de Film Transilvania

 

Conform unor date din mediul online, turiștii suedezi sunt cei mai interesați de participarea la Festivalul Internațional de Film Transilvania. 

 

Potrivit datelor Tripsta, cei mai mulţi turişti care au venit din străinătate pentru a participa la TIFF au fost suedezi (58%) - care au efectuat deplasări cu durata de patru zile, rezervându-şi zborurile cu 45 de zile în avans -, dar şi greci şi portughezi (14% fiecare).

 

Călătoriile la TIFF s-au bucurat de o planificare atentă din partea turiştilor din străinătate, care şi-au rezervat zborurile către Cluj cu 41 de zile înaintea plecării, pentru sejururi medii cu durata de cinci zile. Grecii (14%) au ştiut cu 65 de zile în avans că vor participa la TIFF, moment în care şi-au rezervat şi zborurile pentru călătorii cu durata medie de 10 zile la Cluj. Pe de altă parte, românii au reprezentat 14% din numărul total de turişti care şi-au rezervat zboruri pentru a merge la Cluj pentru a participa la TIFF. Aceştia au rezervat cu 12 zile în avans pentru a petrece în medie trei zile la festival.

Comentarii Facebook