Știri de Cluj te trimite la ”Lord Of The Dance”. Vezi ce trebuie să faci pentru a câștiga un bilet



Știri de Cluj te trimite la spectacolul de dans irlandez conceput de legendarul Michael Flatley, ”Lord of The Dance”, ce va avea loc în acest weekend la Cluj-Napoca.

După 20 de ani de succes, în care a produs cel mai bun spectacol de dans din lume, Michael Flatley a conceput un nou show ”Lord of the Dance – Dangerous Games”, care deja a cucerit publicul internațional.

Noul spectacol al lui Flatley ajunge și la Cluj-Napoca, sâmbătă, 10 octombrie, în cadrul festivalului TiMAF.

Pentru a câștiga unul dintre cele 10 bilete de câte o persoană puse la bătaie trebuie să răspundeți la întrebarea ”Care este spectacolul vostru favorit din repertoriul lui Michael Flatley?”. Răspunsurile trebuie postate pe pagina oficială de Facebook STIRI de CLUJ, iar participanții care strâng cele mai multe like-uri vor câștiga câte un bilet.

Pentru validarea răspunsurilor, participanții la concurs trebuie să trimită link-ul postării, alături de datele de contact (nume, prenume, număr de telefon), la adresa evenimente@stiridecluj.com.

Concursul se încheie în data de 8 octombrie, la ora 17.00, iar câștigătorii vor fi anunțați până la ora 18.00.

Spectacolul ”Lord Of The Dance - Dangerous Games” va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook