Știri de Cluj te trimite la concertul Edvin Marton. Vezi cum poți câștiga unul din cele 20 de bilete

 

Știri de Cluj te premiază cu bilete la concertul celebrului violonist Edvin Marton, ce va avea loc în data de 30 septembrie, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, de la ora 20.00.

Pentru a putea câștiga un bilet trebuie să postezi pe pagina oficială de Facebook STIRI de CLUJ răspunsul la întrebarea: ”De ce vrei să mergi la concertul Edvin Marton?”, iar primele 20 de răspunsuri cu cele mai multe like-uri vor câștiga câte un bilet la eveniment.

 

Pentru validarea răspunsurilor, participanții la concurs sunt rugați să trimită link-ul postării, alături de datele de contact (nume, prenume, număr de telefon), la adresa evenimente@stiridecluj.com.

 

Câștigătorii vor fi anunțață în data de 27 septembrie, la ora 14.00.

 

Cunoscut publicului românesc după ce a apărut pentru prima dată la Gala Laureaților Campionatului Mondial de Patinaj, unde l-a acompaniat pe medaliatul cu aur Evgeny Plushenko, Edvin Marton va păși în acest an în premieră pe scena clujeană.

 

Dovedindu-se un adevărat maestru al viorii, compozitorul maghiar a pus stăpânire pe scena mondială și a încântat privirile a peste 280 de milioane de spectatori din întreaga lume alături de vioara sa Stradivarius. Artistul a reușit să cucerească inimele celor 5 continente, în palmaresul său adăugându-se și un premiu Emmy la categoria Cea Mai Bună Compoziție Muzicală pentru ”Tosca Fantasy”. 

Comentarii Facebook