Steven Spielberg sufera de paranoia, anunta autoarea biografiei regizorului


Celebrul regizor american Steven Spielberg sufera de paranoia cronica, se arata intr-un volum biografic ce va fi publicat in urmatoarele saptamani. Cineastul este obsedat de masurile de securitate.

In fata cladirii unde lucreaza este parcata in permanenta o motocicleta nou-nouta, cu care sa poata fugi daca se intampla ceva in cladire, sustine autoarea cartii Nicole LaPorte. Din fericire, pana acum, autovehiculul pe doua roti nu a fost folosit.

Interiorul biroului este de asemenea intesat cu tehnici de securitate: plafonul este captusit cu materiale speciale care izoleaza fonic incaperea, deoarece "biroul sau este un templu al linistii si nu vrea sa rasufle in exterior nici un cuvant", a declarat agentul de securitate de la compania lui Spielberg.

Steven Speilberg se teme si de dezastrele nationale, astfel ca toti angajatii dispun de echipamente speciale pentru a supravietui in cazul unui incendiu sau cutremur.

Ca sa stie tot ce se intampla in biroul sau chiar si cand nu este acolo, regizorul si-a impanzit firma cu camere de supraveghere care transmit imagini la distanta. Surse din anturajul lui spun ca Steven Speilberg verifica de acasa ce se intampla la "birou".

"Dezvaluirile" din biografie au fost comentate si de apropiatii celebrului cineast, care spun ca Spielberg este departe de a fi un paranoic cronic, ci mai mult un om care vrea sa stie ca este in siguranta.

Comentarii Facebook