Spectacolul Dido si Aeneas, in regia lui Tompa Gabor, prezentat in premiera la San Diego

Spectacolul de opera Dido si Aeneas, regizat de directorul Teatrului Maghiar de Stat din Cluj, Tompa Gabor, va fi prezentat la Rancho Santa Fe Performing Arts Center din San Diego.

 

Spectacolul regizat de Tompa Gabor, directorul Teatrului Maghiar de Stat din Cluj, va fi prezentat in premiera la San Diego in 11 iunie. Dido si Aeneas, de Henry Purcell, va fi prezentat publicului pe 11 si 12 iunie la Rancho Santa Fe Performing Arts Center, un centru de arte nou-construit, avand 400 de locuri, potrivit reprezentantilor Teatrului Maghiar de Stat din Cluj.

 

"Artistii spectacolului sunt 16 cantareti de opera si o trupa de muzicieni compusa de 16 persoane, care vor canta pe instrumente originale din secolul al 17-lea. Printre artisti vor fi prezenti cei mai talentati cantareti de opera din San Diego, si cei mai renumiti solisti ai trupei Bach Collegium, de la New York, Los Angeles si Philadelphia: Kathryn Mueller (soprana), Janelle DeStefano (mezzosoprana), Angela Young Smucker (alt), precum si Scott Mello (tenor)", sustin reprezentantii Teatrului clujean.

 

Foto: huntheater.ro

Comentarii Facebook