Spectacole cu supratitrare în limba engleză la Teatrul Maghiar de Stat Cluj

 

Începând cu luna martie a acestui an, Teatrul Maghiar de Stat Cluj va programa, în cadrul parteneriatului cu British Council Cluj, spectacole cu supratitrare în limba engleză. 

 

Prin această iniţiativă, instituţia doreşte să le înlesnească studenţilor străini din Cluj şi turiştilor accesul la spectacolele sale. Programarea reprezentaţiilor cu supratitrare în limba engleză va fi semnalată pe afişele şi pliantele lunare şi pe site-ul Teatrului. De asemenea, aceste reprezentaţii vor avea şi un afiş în limba engleză.  

 

Primul spectacol cu supratitrare în limba engleză va fi Leonce şi Lena de Georg Büchner, regia: Gábor Tompa, din data de 10 martie, ora 20.00, spectacolul studio în Sala Mare. 

 

Teatrul Maghiar a participat cu această foarte apreciată producţie la numeroase festivaluri internaţionale precum: Festivalul de Teatru Mess de la Sarajevo (2011), Festivalul Naţional de Teatru de la Pécs (2011), Festivalul de Teatru din America Latină de la Bogotá, Columbia, ediţia a XIII-a (2012), Festivalul de Teatru Büchner International de la Giessen (2013) şi la Teatrul Naţional din Praga (în cadrul parteneriatului dintre cele două instituţii).

 

Bilete pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului (tel.  0264-593468), între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30, sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro.

Comentarii Facebook