Duminica 28 Aprilie

Spectacol ”Nichita & Tango” la Teatrul Național din Cluj! Câștigă bilete la acest show în premieră

 

Un spectacol în premieră națională cu versuri de Nichita Stănescu și tango va avea loc în 30 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Național din Cluj-Napoca. 

 

MARIO DANCE ATELIER aduce la luminile rampei un nou spectacol, in premiera pe tara, pe scena Teatrului National Cluj Napoca: ”Nichita & Tango”. Interpreteaza balerini din trupa Mario Dance Atelier si actori de la Teatrul National, într-un format scenic de mare finete coregrafica si teatrala.

 

Trupa Mario Dance Atelier este primul atelier de dans inființat în România, unde pot fi învățate toate stilurile de dans, fiind cursuri pentru amatori și pentru profesioniști.

 

Spectacolul a fost conceput și regizat de Mario Grosu, cel care conduce MARIO DANCE ATELIER.

 

Biletele se gasesc la Casa de bilete a Teatrului National. Preturi bilete: 60 lei/ 40 lei/ 25 lei/15 lei.

 

Cei care doresc să câștige o invitație la acest spectacol trebuie să scrie pe pagina de Facebook a Știri de Cluj câteva versuri ale poetului Nichita Stănescu. După ce postați, trimiteți linkul cu mesajul pe adresa office@stiridecluj.com alături de numele și numărul dvs. de telefon. Mesajele de pe Facebook care adună cele mai multe like -uri vor primi câte o invitație la spectacol. Sunt scoase la concurs 4 invitații duble.

 

Comentarii Facebook