Spectacol de teatru-film la Comedy Cluj: "Iubeste-ma America!" Vezi programul


Actrita Claudia Motea va interpreta nu mai putin de 8 roluri in cadrul unui spectacol de teatru-film, marti, la Comedy Cluj. Actrita va juca rolul unor personaje cu varste curprinse intre 25 si 80 de ani.

Claudia Motea a declarat ca rolul ei este unul provocator si prezinta povestea ei personala, dar poate fi a oricarui alt roman imigrant. "Sunt multe stari si interpretari, o tragi-comedie care arata viata imigrantului roman in strainatate, este aceeasi drama pentru toti emigrantii. Este o bucurie ca participant la acest festival, Comedy Cluj are un spirit bun, comic, sper sa aiba viata lunga. 'Iubeste-ma America! a fost preluata de Romania Film si va fi jucata in cinematografele Romania Film", a precizat Claudia Motea.

Imbinarea dintre film si teatru se va face printr-o serie de proiectii. Claudia Motea va aparea in sapte roluri pe ecranul cinematografului, iar o actrita din sala va interactiona cu personajele proiectate.

"Am scris piesa inspirandu-ma din primii ani ai emigrarii mele in Canada, acum 12 ani, cu trupa lui Silviu Purcarete. Apoi am ajuns sa joc pe Broadway cu Danaidele, un proiect international cu peste 100 de actori. Este o piesa de maturitate pentru mine, am scris vreo 7 piese inainte, dar aceasta ma defineste bine ca om. In 2007, am participat la un festival in Canada unde a fost foarte bine primita, a fost o recunoastere extraordinara a oamenilor de acolo, mi-a dat curaj sa merg mai departe", adaugat Motea. 

Piesa spune povestea a 8 personaje cu varste cuprinse intre 25 si 80 de ani: "Unul e pe scena alte sapte pe ecran, este o fata pe nume Stela, care pleaca in America si se indragosteste subit de New York, piesa in care joaca 8 personaje intre 25 si 80 de ani, unul e pe scena alte sapte pe ecran, este o fata pe nume Stela, care pleaca in America si se indragosteste subit de New York. In timpul turneului intalneste un american care o face sa creada ca visul ei se va implini acolo, dar ulterior o paraseste. Femeia ia viata de la inceput, se adapteaza unei vieti noi. Mesajul piesei este extrem de pozitiv, aceasta fata oglindeste situatia oricarui imigrant roman, din orice tara".

Spectacolul "Iubeste-ma America!" va avea loc marti, de la ora 20.00, la Cinema Victoria.

Comentarii Facebook