Sambata 26 Octombrie

„Spectacol de cocalari”: Au defilat cu o limuzină urmată de cinci BMW-uri, cu motoarele turate, printre blocurile din Florești, Cluj/ VIDEO


”Spectacol” auto  nedorit în Florești, Cluj: Limuzina și BMW-urile E30 au atras atenția cu motoare turate la maximum


Comuna Florești, Cluj, a fost scena unui spectacol auto neobișnuit și nedorit, când o limuzină de lux, urmată de cinci BMW-uri E30, a defilat printre blocuri. Martorii spun că șoferii acestor vehicule au trecut printre mașinile parcate și au turat motoarele la maximum, atrăgând atenția și deranjând locuitorii din zonă.

”Spectacolul” nu a fost foarte apreciat de locuitorii din Florești, Cluj, din cauza zgomotului făcut de motoarele turate. ”Spectacol de cocalari” au comentat floreștenii, care au fost surprinși de tupeul tinerilor cu BMW-uri vintage. 

„Un fel de Alba ca zăpada și cei 3 ursuleți,” au scris alții, referindu-se probabil la contrastul dintre limuzina elegantă și modelele sport BMW.

Rămâne de văzut dacă în urma publicării imaginilor se vor lua ceva măsuri sau măcar cei care adoptă un astfel de comportament în trafic se mai gândesc înainte de a tura motoarele printre blocuri. 

limuzina floresti 1.pnglimuzina 2.png  limuzina 3.pnglimuzina 4.png 


Comentarii Facebook