Spectacol caritabil de folclor la Cluj! Se adună bani pentru o familie rămasă fără casă

 

Un spectacol caritabil de folclor va avea loc miercuri, 28 octombrie de la ora 18:00, în Sala Auditorium Maximum a Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

 

Familia Fărăgău din satul clujean Pădureni, comuna Chinteni, a rămas fără locuință luna trecută din cauza unui incediu, izbucnit la aragazul din bucătăria unde bunica făcea de mâncare. Din păcate, femeia in vârstă de 70 de ani, a murit în incendiu. Cei trei nepoți scăpați cu viață din tragedie locuiesc acum într-o baracă.  

 

Clujenii sunt chemați miercuri, 28 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Auditorium Maximum a Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, la spectacolul caritabil de folclor RENAȘTE SPERANȚĂ și donează orice sumă pentru a construi un adăpost copiilor.

 

Vor urca pe scenă interpreții: Alexandru Pugna, Mariana și Adriana Anghel, Marinela Zegrean Istici, Mariana Morcan, Ioana Breda Morar, Diana Cârlig, Ionuț Bledea,Tudor Furdui Iancu, Oana Matei,  Andreea Ciupe, Daniel Pop, Ciprian Pop, Iulia Bucur și Grigore Sâmboan.

 

Acompaniază Orchestra profesionistă Cununa transilvană, a CJCPCT Cluj, dirijor Ovidiu Barteș. Spectacolul se bucură de participarea Ansamblului folcloric Dor Transilvan, director Tiberiu  Groza.

 

Un spectacol organizat de Radio Renașterea al Ahiepiscopiei Clujului, în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Cluj I, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj și Primăria Chinteni, în cadrul campaniei RENAȘTE SPERANȚĂ!

Comentarii Facebook