Soțul Vlăduței Lupău a renunțat definitiv la fotbal la 26 de ani și s-a apucat de o afacere: „Așa am simțit eu, am vrut doar să plec de la CFR”


Adi Rus, 28 de ani, fostul portar al celor de la CFR Cluj, și-a deschis o firmă de pază în Cluj-Napoca după ce a renunțat la fotbal. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, însă, puțini sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă soțul acesteia. Adi Rus a fost portar la CFR Cluj, cu 3 titluri în palmares, însă a renunțat definitiv la fotbal și a spus care a fost motivul pentru care a făcut asta. 

„Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR, pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului. Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc.

Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr”, a declarat fostul fotbalist, în timpul unui „challange” de pe rețelele de socializare, potrivit GSP.

Vlăduța și Adrian Rus s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, la un concert, dar au devenit iubiți abia acum 4 ani și jumătate.

bab.jpeg

Comentarii Facebook